Marbella mottagning (Spanien)

Evidentia Psykologi har öppnat en systermottagning.

Då många vill ha stöd och samtal på sitt egna språk har vi etablerat en syster mottagning som tar emot de svenskar som är bofasta permanent eller befinner sig kortare eller längre perioder på Solkusten i Spanien. När det svåra kommer eller man vill ha hjälp till utveckling vill många gärna prata sitt eget språk.

Vi har möjlighet att i stort erbjuda samma tjänster som i Sverige. Vi erbjuder följande tjänster på plats på mottagningen i Nueva Andalucia, Marbella :

Vi som samarbetar i MARBELLA

Paulina Waldén

VD/Leg. Psykoterapeut KBT, Medicine master i psykoterapi, specialiserad i Barn och ungdomspsykoterapi.

På plats på mottagningen är Paulina Waldén. Paulina är utbildad i ACT, Schematerapi Modul A +B, KOMET föräldrautbildningsprogram, IBCT par terapi metod. 

Paulina har över 15 års erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar, vuxna och par.  Både en bakgrund inom Barn och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin. 

Hon har lång erfarenhet av att arbeta med olika ångest tillstånd som panikångest, socialfobi, GAD (oroshantering), specifika fobier och separationsångest.  Depression. Sorg och Kris hantering.  Stressrelaterad problematik. Svårigheter vid neuropsykiatrisk problematik, känsloregleringssvårigheter, problem med ilska, självkritik/självhat. Med föräldrar och barn samspelsvårigheter och anknytningsproblematik.  

Hon har sedan 2016 arbetat kliniskt som privatpraktiserande med individuella terapier, par terapier, handledning och coachning uppdrag till företagsledningar. 

Parallellt med det kliniska arbetet driver Paulina Evidentia Psykologi. 

PRIS

Kontakt oss för prisuppgift kring våra tjänster. 

Adress

Av Manolete 1, Oficina 21
29660 Nueva Andalucia, Marbella