Marbella mottagning (Spanien)

Evidentia Psykologi har öppnat en systermottagning.

Då många vill ha stöd och samtal på sitt eget språk har vi etablerat en systermottagning som tar emot de svenskar som är bofasta permanent eller befinner sig kortare perioder på solkusten i Spanien. När det svåra kommer eller man vill ha hjälp till utveckling vill många gärna prata sitt eget språk.

Vi har möjlighet att i stort sätt erbjuda samma tjänster som i Sverige.

Vi erbjuder följande tjänster på plats på mottagningen i Nueva Andalucia, Marbella :

Vi som samarbetar i MARBELLA

Paulina Waldén - Evidentia Psykologi AB

Paulina Waldén

VD/Leg. Psykoterapeut KBT, Medicine master i psykoterapi, specialiserad i Barn och ungdomspsykoterapi.

På plats på mottagningen är Paulina Waldén. Paulina är utbildad i ACT, Schematerapi Modul A+B, KOMET föräldrautbildningsprogram, IBCT – en metod inom parterapi. 

Paulina har över 15 års erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar, vuxna och par och har bakgrund inom barn- och ungdomspsykiatrin samt vuxenpsykiatrin. 

Paulina har lång erfarenhet av att arbeta med olika ångesttillstånd såsom panikångest, socialfobi, GAD (oroshantering), specifika fobier och separationsångest. Vidare arbetar hon med Depression, Sorg- och Krishantering, Stressrelaterad problematik, Svårigheter vid neuropsykiatrisk problematik, känsloregleringssvårigheter, problem med ilska, självkritik/självhat.  Paulina har även lång erfarenhet av att behandla föräldrar och barn med samspelssvårigheter och anknytningsproblematik.  

Paulina har sedan 2016 arbetat kliniskt som privatpraktiserande med individuella terapier, parterapier, handledning och coachningsuppdrag till företagsledningar. 

Parallellt med det kliniska arbetet driver Paulina Evidentia Psykologi. 

PRIS

Kontakta oss för prisuppgift kring våra tjänster. 

Adress

Av Manolete 1, Oficina 21
29660 Nueva Andalucia, Marbella