Om Evidentia psykologi

Evidentia Psykologi erbjuder tjänster inom psykologisk behandling och utredning. Vi erbjuder tjänster som kognitiv beteendeterapi (KBT) för barn/ungdomar och vuxna, parterapi/familjerådgivning, föräldrastöd som utförs av erfarna leg. psykoterapeuter och leg. psykologer. Vi erbjuder även neuropsykiatriska utredningar för barn och vuxna.

Vi är i dagsläget 14 medarbetare. Inom Evidentia Psykologi finns en rad olika specialistkompetenser som psykologer, socionomer, leg. Psykoterapeuter samt psykiatriker. Evidentia Psykologi arbetar löpande med kompetensutveckling.

Vi som arbetar inom Evidentia Psykologi har alla en gedigen utbildning, hög kompetens samt lång erfarenhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och vi eftersträvar alltid att varje individ, familj eller par ska få ett skräddarsytt bemötande.

Vi som samarbetar inom Evidentia Psykologi

Paulina Waldén - Evidentia Psykologi AB

Paulina Waldén

VD / Leg. Psykoterapeut

Elisabeth Tunfjord - Evidentia Psykologi AB

Elisabeth Tunfjord

Leg. Psykoterapeut

Sonja Khodadad Zadeh

Enhetschef / Leg. Psykolog

Jan Erlandsson - Evidentia Psykologi AB

Jan Erlandsson

Familjerådgivare, Socionom, KBT terapeut

Andreas Lundin - Evidentia Psykologi AB

Andreas Lundin

Leg. Psykolog

Stina Westman - Evidentia Psykologi AB

Stina Westman

Leg. Psykolog

Anton Lindberg - Evidentia Psykologi AB

Anton Lindberg

Leg. Psykolog

Adriana Lindström

Leg. Psykolog

Mari Björk

Familjerådgivare

Jesús Sánchez González - Evidentia Psykologi

Jesús Sánchez González

Leg. Läkare

Gunilla Klensmeden

Leg. Läkare

John Waldén

Verksamhetsutvecklare

Noona Ensani

Administratör

Hannah Borg

Receptionist

Företagsfakta

Vårdföretagarna har särskilda medlemskrav för transparens och öppenhet. Kraven gäller bland annat redovisning inom kvalitet, personal, ekonomi, ägare och styrelse. Syftet är att öka allmänhetens förtroende och att patienter och allmänheten enklare ska få relevant information om medlemsföretagen. Därför har vi sammanställt följande om Evidentia Psykologi.

Om företaget

Evidentia Psykologi AB
Organisationsnummer: 559073-1476 – Bolagsform: Aktiebolag (publ)
VD: Paulina Waldén

Kontaktuppgifter

Besöksadress:

  • Drottninggatan 65, 111 22 Stockholm 
  • Sankt Göransgatan 126, Plan 3, 112 45 Stockholm
  • Målaregatan 1, 784 33 Borlänge

Tel: 08 19 35 50
Email:info@evidentiapsykologi.se

På www.allabolag.se finns mer information om Evidentia Psykologi AB

Kvalitetsarbete

Vård och behandling ska enligt oss i den utsträckning det är möjligt bygga på vetenskapligt underlag. Vi uppdaterar oss kontinuerligt om rådande evidens för behandling och utredningsinterventioner. I våra behandlings- och utredningsinterventioner är det individens behov som tillsammans med vetenskapligt beprövade metoder skall utgöra grunden. Individens behov är olika på grund av att ingen individ är den andra lik och därför behövs flexibilitet och skräddarsydda lösningar. Våra medarbetare utgör grunden i vår verksamhet därför är kompetensutveckling och en stimulerande, trygg arbetsmiljö något vi kontinuerligt arbetar med att erbjuda. Våra medarbetare har många års praktisk erfarenhet av vård och behandling.

Vi arbetar kontinuerligt med att mäta och utvärdera våra tjänster, delvis löpande muntligt men även genom så kallade mätmånader 1-2 ggr om året. Vi informerar dem som är i kontakt med oss kring vikten av deras synpunkter av vår behandling samt bemötande.