Neuropsykiatrisk Utredning för Vuxna i Dalarna

Du som bor i Dalarna

Om du bor i Dalarna och har fått en remiss för neuropsykiatrisk utredning inom vuxenpsykiatrin, är du varmt välkommen till Evidentia Psykologi. Vi är stolta över vårt samarbete med Region Dalarna och erbjuder utredningar av högsta kvalitet.

Erfarna Specialister för Din Trygghet

Våra neuropsykiatriska utredningar utförs av erfarna psykologer och specialistläkare inom psykiatri. Vi arbetar för att ge dig en helhetsbild av din situation, med utredningar som är både omfattande och av högsta kvalitet.

Du som bor i andra regioner än Dalarna

Om du har en remiss från vuxenpsykiatrin i en annan region, kan du ha möjlighet att söka vård hos oss genom det nationella Riksavtalet. Detta avtal ger dig friheten att välja vårdgivare över hela Sverige, särskilt om du har väntat längre än tre månader på vård. Kontakta oss för att diskutera dina alternativ.

Vår Bakgrund och Expertis

Evidentia Psykologi har länge varit en betrodd partner inom neuropsykiatriska utredningar för både barn och vuxna. Vårt engagemang för kvalitetsvård har lett till ett fokuserat avtal som speglar vår expertis inom vuxenneuropsykiatri.

Vad Innebär Neuropsykiatriska Utredningar?

Dessa utredningar är avgörande för att korrekt diagnostisera tillstånd som ADHD och autism hos vuxna. Genom att förstå dina unika behov, kan vi utveckla skräddarsydda behandlingsplaner som verkligen gör skillnad.

Patienten i Centrum

På Evidentia Psykologi sätter vi alltid patienten i centrum. Vårt team arbetar nära varje individ för att säkerställa en korrekt diagnos och effektiv behandlingsplan, genom kliniska intervjuer, standardiserade tester och samarbetsdiskussioner.

Snabb och Effektiv Utredningsprocess

Vi förstår vikten av att få snabb hjälp. Därför har vi korta väntetider och kan ofta påbörja din utredning inom fyra veckor. För mer information eller för att boka en tid, ring oss på 08-193550 eller 0707343306.

Dela: